Home

Wie zijn wij?

VerlichtjeORGANISATIE is onderdeel van het Initiatief Duurzaam Doen. Onze missie is het stimuleren van duurzame activiteiten. Voordeel van onze selectie duurzame maatregelen is dat ze naast het klimaat ook kostenbesparingen opleveren.

 

VerlichtjeORGANISATIE biedt helder onafhankelijk en proactief duurzame adviezen aan. Naast adviezen begeleiden wij u ook met het maken van een weloverwogen keuze, onafhankelijk en transparant. 

Werkwijze

VerlichtjeORGANISATIE kent een aantal hoofdrichtingen: verlichting, isolatie, installatie en onderhoud. Daarbinnen onderscheiden wij duurzame maatregelen om energieverlies tegen te gaan en die energiebesparing opleveren.

 

Allereerst volgt er een onderzoek binnen uw organisatie naar energiebesparing. Op basis van uw huidige situatie doen wij een concreet voorstel, waarbij de investeringskosten in relatie tot de besparing wordt vertaald in een simpel overzicht.

 

Non Profit

VerlichtjeORGANISATIE komt bij alle onderdelen en locaties binnen uw organisatie langs. Bij de politie, brandweer, leger en ander algemeen nut instellingen. Ieder gebouw dat deel uitmaakt van uw organisatie wordt naar wens bezocht en voorzien van een duurzaam advies. De kracht zit hem in het gezamenlijk doen.

 

tekst_pag_1_non_profit_2.jpg

 

 

Energiebesparing

Energiebesparing wordt door VerlichtjeORGANISATIE als een verzamelnaam gehanteerd voor een aantal duurzame maatregelen, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Denk aan verlichting, dubbelglas of koeling of andere milieuvriendelijke technologieën. 

 

Maatregelen op dit gebied worden vaak genomen om meer comfort en een prettige werkomgeving aan uw werknemers en bezoekers te bieden. Daarbij bespaart u substantieel op de energierekening.

 

Collectief

Zijn er meer locaties of onderdelen binnen uw organisatie die tot uitvoer willen overgaan, dan bundelen we onze kracht tot een collectieve inkoop. Graag begeleiden wij u bij de uitvoering.

 

Wij werken onafhankelijk en zijn niet gebonden aan leveranciers.

 

Meer weten over onze collectieve aanpak? Neem dan contact met ons op.